top of page
Positiever in het leven staan.jpg

Coaching

Wil jij graag ontdekken:

  • hoe je je beter in je vel kan voelen?

  • hoe je positiever in het leven kan staan?

  • hoe je meer zelfvertrouwen kan ontwikkelen?

  • hoe je milder kan zijn voor jezelf?

  • hoe je meer energie in de juiste dingen kan steken?

  • hoe je zelf je leven vorm kan geven?

En word je graag begeleid op deze weg? Dan kan je coachingsessies bij me boeken.

Mijn aanpak

Als coach begeleid ik je in jouw proces. Door het gesprek alleen al worden dingen soms helderder, maar ik ben niet van het type 'beantwoord elke vraag met een andere vraag'. Mijn stijl is wat anders. Tijdens het gesprek ga ik uiteraard wel doorvragen, spiegelen, soms challengen. Maar soms ga ik eerder heel hands-on inspireren. Oefeningen, opdrachten of ideeën lanceren. Je mogelijks uitnodigen om te verkennen en uit je comfortzone te stappen. Uiteraard wel steeds binnen en met respect voor jouw kader. Het is en blijft ten slotte jouw pad, en ik ondersteun je daarin.

Stap voor stap.jpg
Intake.jpg

Wat kan je verwachten

We starten steeds met een intakegesprek. Hier vertel je me over je doel en nemen we de tijd om elkaar wat te leren kennen.

Voelt het goed, dan maken we een nieuwe afspraak. Elke sessie duurt een uur, en na elk gesprek kies je zelf of je een volgende sessie wenst. Dat hoef je niet meteen te beslissen, laat het gerust even bezinken. De frequentie is best wekelijks tot driewekelijks, om de flow te respecteren.

Online sessies

Misschien heb je geen tijd of zin (wat helemaal ok is ) in de verplaatsing, is de afstand gewoon te groot, of vormt het om een andere reden een drempel?

Ga dan vanuit het gemak van je vertrouwde omgeving aan de slag met jouw doel.​

Online.jpg
Park.png

Wandelcoaching

  • Wanneer je voldoende beweegt, raken je hersenen goed doorbloed en krijgen ze de zuurstof die ze nodig hebben. Nieuwe hersencellen worden gevormd en verbindingen tussen zenuwcellen worden sterker. Daarnaast verbetert de communicatie tussen de hersencellen. 

  • Daglicht is essentieel voor je gezondheid. Het bepaalt de optimale werking van je bioritme.

  • Wist je dat binnenlucht soms tot 5 keer ongezonder is dan buitenlucht?

  • De natuur heeft niet alleen een positieve invloed op je mentale en emotionele welbevinden, maar beïnvloedt ook je immuniteit, eetlust, slaap, bloeddruk en bloedsuikerspiegel. De natuur is bovendien zowat de beste ontstresser die er bestaat. 

Als het weer het toelaat, zijn wandelcoachings dus bijzonder fijn. Je combineert de voordelen van bewegen, daglicht, frisse lucht en verbinding met de natuur met coaching. Da's win-win op alle vlakken!

Je sessie boeken / Prijs

Neem contact met me op om je online sessie of wandelcoaching te boeken, we kijken dan samen naar het meest geschikte moment.

De prijs bedraagt €65 per uur, dit geldt ook voor het intakegesprek. Dit betaal je steeds vooraf.

Annuleren kan kosteloos tot 72u voor je afspraak, daarna krijg de helft teruggestort. Annuleer je binnen de 24u, blijft het volledige bedrag aangerekend.

Schedule_edited.jpg
bottom of page