top of page

Isagenix

Isagenix is een voedingssysteem dat focust op een gezonde levensstijl in het algemeen. Of je doel nu gewoon gezonder eten is, betere sportprestaties leveren, meer energie hebben, op je gewicht komen of er beter uitzien is, Isagenix heeft de juiste oplossing.

Ik ontdekte dit superfood enkele jaren geleden en eet het nog steeds dagelijks.

Met trots ben ik dan ook al geruime tijd Isagenix Independent Associate.

Anker 1
Isagenix
vanille shake

Compromisloze kwaliteit

De shakes staan centraal in het voedingssysteem. Met deze shakes heb je sowieso alle voedingswaarden binnen die je op een dag nodig hebt, en ze zijn 100% natuurlijk. Er komen dus geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen aan te pas. Onze wei-eiwitten zijn afkomstig van de melk van koeien die op natuurlijke wijze kunnen grazen en geen hormonen of antibiotica toegediend krijgen. Dat zijn dingen die ik zelf echt superbelangrijk vind. Daarnaast is Isagenix ook erg begaan met sustainable sourcing, het gebruik van gerecycleerde materialen etc., ook dat vind ik tof.

Elke portie bevat:

  • 24 g ongedenatureerd wei- en melkeiwit

  • 8 g vezel - essentieel om je een verzadigd gevoel te geven en om je spijsverteringssysteem gezond te houden

  • 6 g vet (het gezonde type)

  • 23 verschillende vitaminen en mineralen

  • slechts 240 kcal

Ze zijn bovendien sojavrij, glutenvrij en geschikt voor vegetariërs, en er zijn ook vegan opties. Voor elk wat wils ;)

Een gezond gewicht

Isagenix focust op een gezonde levensstijl in het algemeen, maar de meeste mensen starten Isagenix toch om gewicht te verliezen. Het is echter geen dieet, het is echt een andere levensstijl. Waarmee je wel supergoed op je gewicht kan komen, én het nadien ook kan behouden. 

gezond gewicht
workout

Energie en sportprestaties

Training gaat hand in hand met uitstekende voeding, en daar kent Isagenix alles van. Indien je spiermassa wilt opbouwen, trainen voor uithoudingsvermogen, of eenvoudigweg je wekelijkse sporschoolsessies wilt ondersteunen, Isagenix heeft de juiste producten om voor, tijdens of na je workouts te gebruiken. Zo hoef jij je enkel te focussen op het behalen van je doelstellingen.

Energie en sportprestaties

Straal van binnenuit

Na verloop van tijd vertraagt de collageenproductie in je lichaam, wat bij velen van ons resulteert in fijne lijntjes en minder elasticiteit. Maar Collagen Elixir brengt hier verandering in!

Het is gemaakt met marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om van binnenuit voor een gezonde huid, glanzend haar en sterke nagels te zorgen. 

 

Heb je een schoonheidssalon, kapsalon of spa en wil je dit ook graag aanbieden? Neem zeker contact met me op via het Collagen Elixir formulier!

Isagenix Collagen Elixir
Collagen wachtlijst

Collagen Elixir
Contactformulier

Vul je gegevens in als je ook graag Collagen Elixir wil kunnen aanbieden in je zaak

Collagen Elixir transformations
Collagen Elixir
Collagen Elixir resultaten
bottom of page