15’ dinner: Linzen, spinazie en zalm

Dit recept is:

Gewoon lekker Snel klaar!

Intoleranties:

Glutenvrij/lactosevrij

Voor:

4 personen

Ingrediënten

- 8 kleine aardappelen, gescheld en in kwartjes

- 1 ajuin, in reepjes

- 250g babybladspinazie, gewassen

- 340g gekookte linzen (uitgelekt gewicht), uitgelekt

- 1 pak gerookte zalm

- 200g lactosevrij yoghurt

- zeste van 1/2 citroen

Zo ga je te werk:

Kook de aardappelen gaar en giet af. Fruit ondertussen de ui in wat olijfolie in een ruime pan (ik gebruikte een wok), voeg de spinazie toe en laat slinken. Schuif de spinazie aan de kant en voeg de linzen toe aan de andere kant zodat ze kunnen opwarmen.


Meng de citroenzeste onder de yoghurt.


Dresseer een bord met wat aardappelen, een schep linzen en spinazie. Verdeel hier een plakje zalm over. Werk af met de yoghurt.