Butternut met romanesco, graantjes, feta en hazelnoten

Dit recept is:

Vegetarisch Weinig werk!

Intoleranties:

/

Voor:

4 personen

Ingrediënten

- 1 kleine flessenhalspompoen

- 1 romanesco, in roosjes

- 1 pakje gekookte linzen-, bonen & granenmengeling (Bioplanet)

- 1 pakje feta, in blokjes

- 2 handvol hazelnoten, in stukjes

- 1/3 plantje bieslook, gesnipperd

Zo ga je te werk:

Plaats de pompoen in een ovenschaal en zet zo’n 35min op 200 graden in de oven, of tot de pompoen gaar is vanbinnen. 

Kook ondertussen de romanesco gaar in lichtgezouten water en giet af.


Verwijder de schil van de pompoen alsook de zaadjes, en snij de butternut in reepjes.


Doe de granenmengeling in een steelpannetje, voeg een scheutje olijfolie toe en warm al roerend even op. 


Maak een torentje van enkele roosjes romanesco, wat graantjes en pompoen. Werk af met de feta en bieslook.