top of page


Ingrediënten
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 grote courgette, in schijfjes
- 6 krieltjes
- 12 kerstomaten, in schijfjes
- 1 pakje feta, in stukjes of verkruimeld
Voor het beslag:
- 150g bloem
- 125ml melk
- 100ml water
- 4 eieren
Zo ga je te werk:
Kluts de eieren in de melk en het water, kruid met zout en peper. Maak een kuiltje in de bloem en roer met de helft van het eimengsel tot een glad beslag, voeg dan de andere helft toe en roer nog even verder. Laat even rusten.
Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water en giet af. Fruit ondertussen de ui in wat olijfolie in een ruime pan, voeg de courgette toe en laat onder regelmatig roeren gaat worden.
Snij de aardappelen in plakjes.
Bak de flensjes. Beleg een kwart van een flensje met groenten en feta en plooi het flensje 2 keer dubbel.
bottom of page