

Ingrediënten
- 2 broccoli’s, in roosjes en de stam met een dunschiller in reepjes geschild
- 6 halve perziken uit glas/blik, hou het sap bij
- 10 kerstomaten, gehalveerd
- 1/2 koolrabi, met de dunschiller in reepjes geschild
- 2 pakjes haloumi, in plakjes
- 250g gekookte gemengde granen, in dit geval quinoa, gerst, gierst en haver
Voor de dressing:
- 4 EL perzikensiroop
- 2 EL extra vierge olijfolie
- 2 EL rodewijnazijn
- 1/2 handvol muntblaadjes, fijngesnipperd
Zo ga je te werk:
Kook de broccoliroosjes beetgaar in 7–8min. Bak de perziken aan beide kanten tot ze wat beginnen kleuren. Bak de haloumi goudbruin in wat olijfolie.
Neem een ruime slakom en maak laagjes van alle ingrediënten, herhaal een tweede keer.
Meng de ingrediënten voor de dressing. Overgiet de salade met de dressing en dien op.
Gebaseerd op een recept van Jamie Oliver