

Ingrediënten
- 5 eieren op kamertemperatuur
- 120 gr suiker
- 125 gr bloem
- 25 gr maïzena
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 EL citroensap
Topping:
- 250 ml mascarpone
- 125 ml slagroom
- half bakje aardbeien
- 3 handvol blauwbessen
- 6-10 braambessen
- enkele muntblaadjes
Zo ga je te werk:
Bekleed de onderkant van een springvorm met bakpapier. Vet de vorm in en bestuif met een beetje bloem.
Klop de eieren met de suiker, het citroensap en de vanillesuiker 10 minuten in een keukenmachine tot je een witte, luchtige massa krijgt. Zeef de bloem, maïzena en een snufje zout er bij en spatel deze met een houten lepel of spatel er voorzichtig doorheen. Giet het beslag in de springvorm en zet niet te hoog in de oven. Bak 40-45 minuten op 175 graden.
Laat afkoelen en haal uit de vorm.
Klop de room op tot slagroom, mix ook de mascarpone romig en meng beiden. Snij de biscuit voorzichtig in twee. Verdeel 1/3 van het roommengsel op de onderste helft. Snijd enkele aardbeien in plakjes en verdeel ze met een handvol blauwbessen over de room.
Leg de bovenste helft van de biscuit er op. Verdeel hierop de rest van het roommengsel en de rest van het fruit. Werk af met wat muntblaadjes.