Mini groentefrittata

Dit recept is:

Vegetarisch

Intoleranties:

Glutenvrij/lactosevrij

Voor:

4 personen

Ingrediënten

- 6 groene asperges, in stukjes, beetgaar gekookt

- 1 wortel, in vierkantjes, beetgaar gekookt

- 1/2 courgette, in vierkantjes, beetgaar gekookt

- 1 rode paprika, in vierkantjes

- 1 rode biet, in vierkantjes

- 3 sjalotjes, fijn gesnipperd

- 10 eieren

- 3 EL edelgistvlokken

- enkele takjes tijm

- gemengde sla en verse tuinkruiden voor er bij

Zo ga je te werk:

Fruit de sjalot in wat olijfolie in een pan. Haal ze er uit en zet opzij.

Bak de rode biet licht krokant.


Wrijf 2 muffin trays in met wat olijfolie. Verdeel de groenten over de vormpjes. Kruid met zout en peper.


Kluts de eieren, kruid met zout en peper, verdeel het mengsel over de groenten. Bestrooi met wat gistvlokken en werk af met wat tijm.


Plaats 20min in de oven op 180 graden.

Dresseer een handvol sla en wat tuinkruiden op een bord, leg er 3 frittata bij.