top of page
yoga met Diana

Yoga met Diana

Yoga gaat niet over je voeten in je nek kunnen leggen. Yoga gaat over jou, jouw lichaam op dit moment en wat jij uit yoga wil halen: je ontspannen, beter leren ademen, sterker worden, soepeler en leniger worden, rust vinden. Het zit er allemaal in, de keuze is aan jou. Mijn voeten kunnen ook niet in mijn nek en ik ben er geen greintje minder gelukkig door. 

Je hebt geen voorkennis nodig, mijn lessen zijn voor iedereen toegankelijk en doenbaar.

De essentie: jij

Het belangrijkste in mijn lessen: naar je lichaam (leren) luisteren. Elke houding kan worden aangepast, het is beter om voor een mildere optie te gaan en je lijf tijd te geven, dan om je grenzen op te zoeken. Iedereen is anders, wat voor jou vanzelf gaat, zal voor mij misschien nooit lukken. En da's ok, want daar gaat het ook niet om. Iets goeds doen voor je lichaam en je geest, dat is veel belangrijker. Een moment van zelfzorg, gewoon voor jou, en iets doen omdat je het wilt, niet omdat het moet. Heerlijk, toch?

yoga
yoga liggende houding

Wanneer het jou past

Ik werk niet met reeksen of vaste instapmomenten. Je kan elke week gewoon opnieuw beslissen of je graag mee doet, zonder dat je vasthangt aan iets. De zoomlessen worden live gegeven, er is dus ruimte voor interactie en je kan ten allen tijde vragen stellen.

Bijkomend neem ik deze lessen ook op (mezelf, niet de deelnemers) en iedereen die de les gevolgd heeft, mag de opname nadien hebben. De opname blijft telkens een week of drie beschikbaar. Zo kan je de les nog eens overdoen, en meer mag ook ;)

Schikt het lesmoment je een keertje niet en zou je de les graag op een ander moment volgen, kan je ook gewoon inschrijven voor de opname en deze volgen op een moment dat je beter uitkomt.

Studioles en Zoom

Dankzij online lessen kan je yoga blijven doen vanuit het comfort van je eigen woning. Voor de gewone lessen en workshops betekent dat voor jou 'matje uitrollen, klaar' :)

Sommige workshops lenen zich  daar echter niet toe. Die gaan dan meestal door in de mooie lichtrijke zaal van praktijk Equilibrium, in beperkte groepjes.

                        Equilibrium

                        Stuivenbergbaan 33

                        2800 Mechelen

yogastudio
mat uitrollen

Prijzen en inschrijven

Je mag per les betalen of je neemt een tienbeurtenkaart. Een losse les kost €15, een tienbeurtenkaart €130. Deze is persoonlijk en blijft vier maanden geldig.

Inschrijven kan via het event op facebook of via mail.

  • Facebook

YouTube: Yoga met Diana

Ik heb ook een YouTube kanaal waar ik sommige lessen op post. 

Heb je zin in een moment van ontspanning, zelfzorg, iets goeds doen voor je lichaam en geest, maar geen tijd of mogelijkheid om naar een les te gaan? Dan kan je gewoon play duwen op één van de video's. En het is gratis :)

My way of giving back a little. Geniet er van!

  • Youtube Icoon
Yoga met Diana YouTube
bottom of page