Gepofte zoete aardappel met paprika, kruidenyoghurt en zeewierkaviaar

Dit recept is:

Vegetarisch Weinig werk!

Intoleranties:

Glutenvrij/lactosevrij

Voor:

4 personen

Ingrediënten

- 4 grote zoete aardappelen (of 8 kleinere)

- 1 rode en 1 gele paprika, in reepjes

- 1 plantje dille, fijngesnipperd

- 1 plantje bieslook, fijngesnipperd (hou een beetje apart)

- 200g lactosevrije yoghurt

- 4 KL zeewierkaviaar (superlekker, en vegan)

Zo ga je te werk:

Wrijf de zoete aardappel in met wat olijfolie, prik er enkele gaatjes in en pak losjes in in zilverpapier, sluit wel goed af. Bak gedurende 1u15min op 210 graden in de oven, of tot ze zacht vanbinnen zijn.


Meng de yoghurt en de kruiden.


Vul de aardappelen met wat paprika, een goede schep van de kruidenyoghurt en werk af met wat bieslook en een lepeltje zeewierkaviaar.