top of page

Lentequiche 🌱

Dit recept is:

Vegetarisch

Intoleranties:

/

Voor:

4 personen

Ingrediënten

- 1 bladerdeeg

- 1 ui, fijngesnipperd

- 2 wit van preistengels, in stronkjes van zo'n 3 cm

- 1 kleine bloemkool, in roosjes 

- 12 artisjokkenharten, in 4

- handvol kerstomaten, gehalveerd

- 12 mozzarella's

- 6 eieren, geklutst

Zo ga je te werk:

Bak de bodem blind in een quichevorm gedurende 35min op 200 graden.


Fruit ondertussen de ui in wat olijfolie, zet apart. Blancheer de bloemkool. en giet af.

Verdeel de ui over de quichebodem. Verdeel dan de groenten en de mozarrela. 

Kruid het eimengsel met Himalayazout en zwarte peper uit de molen, giet het voorzichtig in de quiche.


Bak zo’n 35-40min op 200 graden, of tot de quiche goudbruin kleurt.

bottom of page